péntek, szeptember 12, 2014

BackToSchool | Mi van az iskolatáskámban...?


Sziasztok Cukik! Juhuuu, felvettek Magyar Blogok-ra! Igazán büszke vagyok, kérlek Titeket szíveljetek minél többen, hogy feljebb juthasson az oldal! Egy widget-et, és egy linket is tettem az oldalsávra, ahol elérhettek bármikor! :)
Remélem tudjátok milyen nap van ma! Tegnap lezártam a Q&A-t, levettem az oldalsávról a szöveget is. Már nem kérdezhettek többet - most jön a válaszok ideje! Egyébként, mint mindig, most is várok majd kommenteket, amikben kifejtitek, hogy milyen témákat olvasnátok még szívesen a blogon!
És, hogy ne maradjatok bejegyzés nélkül (és mert nem lett olyan sok kérdés), kicsit kutattam az iskolatáskámban: és leírtam mit találtam! Olvassatok bele! ;)
Tehát, nézzük elsőként, mit találunk a táskámban!


Mint minden normális diák, én is elviszem magammal a tankönyveim és a füzeteim. A könyvek évről évre "nőnek" és vastagodnak... /Jaj, ne.../ 


Füzetek terén nagy alapú, keményebb kötésű, spirálokat szeretek használni. A kicsikbe nem tudok elég szépen írni, mivel nagyok a betűim, és mire két szót leírok már vége a sornak... 
Idén (mint szinte minden évben) az Interspar-ban vásároltam őket - még augusztusban.


Mikor nem felejtem otthon, természetesen, a tolltartóm is mindig velem van. Ebben a ceruzák, tollak mellett még sok dolog helyet kap (valamikor a tízóraira szánt pénzem is).
Egy teljesen sima - szürke és fekete - Herlitz tolltartót használok, mindenféle csicsák és díszítések nélkül.


A tartalma: egy kis vonalzó (Maped), hibajavító, mechanikus ceruza és a hozzá illő hegy (Stabilo), fekete, piros és kék toll (Line Click), zöld toll (Signetta), szövegkiemelő (Spar office), radír (Stabilo), hagyományos HB ceruza (Stabilo), plusz egy faragó. Nem szeretem ha teljesen tömve van és nehéz kinyitni és becsukni. Jobb ha kényelmes. De azt ajánlom, hogy kék golyóstollból inkább több legyen nálatok, mint egy: ha valamelyik kifogy írás közben, gyorsan előkaphatsz egy újabbat!


Matekos napokon ez a körző is nálam van (Maped). Annyi hibát fedeztem fel benne, hogy a hegyét nem lehet annyira hosszúra állítani, mint a leszúróját (értitek...). De legalább mellékeltek hozzá plusz hegyeket - lehet, hogy majd rászánom magam egy cserére ha lesz egy kis időm.


Mivel a napjaim hosszúak, és szeretem magam hidratáltan tartani - jobb a bőrömnek, a koncentrációmnak és a közérzetemnek is - ezért mindig van nálam minimum egy kis fél literes víz. Valamikor újratöltöm többször egy nap alatt, a palackot a higiénia miatt naponta cserélem. 


Még itt van a világ legcukibb neszesszere az Essence-től. Pöttyös! (Ugyan, mi más lenne...?! Hiszen, ismertek.) Nagyon imádom, pont akkora, amekkora a táskám elejébe belefér és mindent bele tudok zsúfolni, amire szükségem van.
Egyébként 650 forintért vásároltam a Rossmann-ban.


Nos, mit is tárolok benne? Egy kézfertőtlenítőt, ami víz nélkül használható (Drado Life), egy sminkletörlő nedves kendőt (Helia-D), egy natúr, színtelen ajakápolót (Labello), egy kis kiszerelésű dezodort (Nivea Anti-Stress), egy hajgumit és két hullámcsatot (mert azokból egy sosem elég). Ezeket a termékeket mind beszerezhetitek a Dm drogériákban.


Még egy utolsó terméket szeretnék nektek megmutatni: ezt a hiper-szuper édes Angry Birds-ös, mintás zsebkendőcsomagot, amit szintén a Dm-ből szereztem és hordom suliba már egy ideje. Hát nem ez a legcukibb dolog a világon? *-*

Ezeken kívül még nálam van a pénztárcám, a kulcsom, az MP4-en és a telefonom természetesen. Ezekről nem tartottam érdemesnek képet csinálni, szerintem el tudjátok képzelni. :)

Ésss.... Most eljött az idő, hogy válaszoljak a kérdéseitekre!

Laura szeretné tudni, hogy:

Q: Melyik városban élsz?
A: Székesfehérváron, Fejér megyében. 

Q: Ha csak egy sminkcuccot választhatnál, amit egész életedben használnod kéne, de csak azt, akkor mit választanál?
A: A szempillaspirálomat. Azt még el tudnám viselni, hogy nem csillognak az ajkaim, vagy hogy látszik pár pattanásom, de nem szívesen nézek tükörbe nagy pillák nélkül.

Q: Ki a három kedvenc bloggered?
A: Imádlak Téged, kedves Laura, hiper-szuper kreatív vagy, mivel történetes blogokat is olvasok, meg kell említsem Delfin sztoriját, ami egyszerűen bámulatos, és ha egy fashion blogot kéne mondanom, Ninát választanám, mert még ha csak nem is régen indult a blogja, a stílusa nagyon megfogott!

Juli szeretné tudni, hogy:

Q: Hány éves vagy?
A: 16 leszek Decemberben.

Q: Van-e másik blogod? Ha igen,linkeled?
A: Volt, de jelenleg csak ezzel az eggyel foglalkozom. Viszont tudok egy personal Tumblr-t linkelni.

Q: Mi a kedvenc mintád? (Ruhákon)
A: Pöttyök, pöttyök, és... Pöttyök! MINDENÜTT!

Q: Kedvenc színed?
A: Nincs konkrét kedvenc színem. Szeretem az elegáns, semleges színeket (fekete, szürke, fehér), a földszíneket, az őszies árnyalatokat (pl. bordó), a szobám pedig lila és sárga. A kéket és a zöldet sem vetem meg. De a neonszíneket és a túl harsányakat ki nem állhatom. 

Ha már "olvasói leveleknél" tartunk, akkor megemlíteném Virág levelét, amiben az egyik bejegyzésemre reagálva egy videó linkjét küldte el nekem, ahol is egy YouTube-os lány beszél az Ebay-es vásárlásról, annak menetéréről, előnyök/hátrányok stb... Nagyon hasznos volt, még egyszer köszönöm! Ajánlom nektek is, hogy nézzétek meg! :)
Illetve Laura még intézett hozzám egy kérdést, amit meg is válaszoltam neki, hogy mivel ő is blogol, hogy hirdethetné hatékonyabban a blogját, vagyis én hogyan csinálom? Ez egyszerű, azonban mégis hosszadalmas folyamat: beléptem az összes létező blogos csoportba és minden poszt megjelenése után hirdetek, illetve szerintem a Facebook oldal és a saját csoport is sokat segít. :)
Ez egy kis rövid Q&A volt. :) Köszönöm a kérdéseket mindenkinek, remélem hasznos válaszokat adhattam! Csináljunk ilyet máskor is? Írjátok meg kommentben!
Illetve, mint már írtam, folyamatosan írhattok, hogy milyen posztokat szeretnétek még látni a blogon!
Köszönöm, hogy velem voltatok, kitartást a sulira és jó hétvégét! Mosolyt fel, az esős idő ellenére is! :D

Puszi, és ölelés
SR Blog.

4 megjegyzés:

  1. Jaaaj most látom, hogy kedvencedként jelöltél meg :3 nagyon köszönöm ❤
    Amúgy németes vagy? (Mármint az ott egy Direkt 1 tk? :'D) Én is most abból tanulok még 1-2 hónapig :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nincs mit, megérdemled! :) ♥
      Igen, most kezdem a második német-tanulós évemet, és én is még egy-két hónapig tanulok belőle. :D

      Törlés
  2. Szia. Én most bukkantam rá erre a blogra és ezt a posztot olvastam először. Nekem nagyoon tetszik :)) amúgy lehet hülye kérdés de a te kézfertőtlenítőd nem büdös? :D mármint nem tejlesen büdös de amit én vettem, annak ilyen erős szaga volt :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) Nagyon cuki vagy, köszönöm a dicsérő szavakat. ^^
      És nem, a kézfertőtlenítő nem büdös, szerintem nem is erős a szaga. Barátnőm oda van érte (folyamatosan elkéri, hogy szagolgathassa), és én is szeretem az illatát. :D

      Törlés

Kérlek írd le a véleményed kommentben, ha megteszed, nagyon szépen meg fogom köszönni, hogy időt szántál rá! További szép napot! :)