csütörtök, november 20, 2014

VIGYÁZZ, KÉSZ, POSZTOLJ! | Sminkes táska


Sziasztok Drágák! A hétnek hamarosan vége, pedig még csak az előbb volt hétfő... Remélem nektek is hasonlóan jól telt, mint nekem és volt megviselő az egyre lehűlő levegő. Mivel a szél azonban elég csípős, nekiálltam hidratáló krémeket használni: amikkel kapcsolatban hamarosan termékteszteket is láthattok. 
De addig is... A lányok többsége szeret utazni. Nyáron nyaralni, így ősz-tél környékén üdülni megyünk kedvenc városainkba. Esetlegesen iskolai táborokba, vagy egyéb rendezvényekre: ahová elsőként nem smink cuccot jut eszünkbe vinni. Azonban mégis kell valami, amit magunkra tehetünk - lehetőleg gyorsan és nem túl feltűnően. 
Ehhez válogattam össze most egy utazó sminktáskát, amik ilyen alkalmakkor hordok magammal.
Tekintsük is meg!


Elsőként vessünk egy példát az iszonycuki kis neszesszeremre, ami ennél pöttyösebb és aranyosabb már nem is lehetne - köszönet érte az Essence-nek, és természetesen a Rossmann-nak, ugyanis ott vásároltam. Egy ilyen darab körülbelül 600 forintba kerül.


Minden nőnek kell egy ilyen kis kézitükör, amiben bármikor és bárhol csekkolhatja a sminkjét. Elővigyázatosnak kell lennünk az elfolyó szemfestékek és rakoncátlan rúzsok tömegében. 


Térjünk is át az arcra használható termékekre. Mivel feltételeztük a bejegyzés elején, hogy valahová "elutazom", ezért csak két ilyen dolog kerül bemutatásra. 
Az első az Avon Clearskin blemish clearing cover-je, afféle bőrfelszín/tónus kiegyenlítő. Elfedi a pattanásaid nagy részét, és egységesebbé teszi a bőröd.


A második termék egy kompakt púder, mégpedig a Balea-tól - nekem a 03-as "Sand" árnyalat van meg. Szintén egységesít, illetve mattit - ami nagyon jól jön, ha neked is "csillogós" az arcod, mint nekem. Dm-ben kapható, 900 Forintba kerül.


Szájra csak egy egyszerű - szinte mindenhol beszerezhető - terméket ajánlanék, egy sima kék Labello-t. Egy kis fényt ad és ápolja az ajkaidat. Azonban, ha nem szereted a "ragadós" érzetet, ezt nem neked találták ki...


Egy szemöldökceruzát is hordok magammal, mégpedig az Avon perfect eyebrow pencil-jének "Dark brown" árnyalatát. Reggel, mielőtt bárhová elindulok, természetesen kihúzom a szemöldököm, de ez nap közben könnyen lekophat.


Még egy szemre való termék: a NewYork Colors mechanikus fekete szemceruzája. Mivel csak a felső vízvonalat szoktam kihúzni (vagy ritkább esetben az alsót), szeretem magamnál tartani arra az esetre, ha elkenődne.



Ha fellépésre, vagy elegánsabb helyre megyek, ez a kicsi szemhéjpúder pakk is velem tart. Négy gyönyörű, vidáman csillogó színe van: egy lila, egy kék, egy fehér, illetve egy piros és barna közötti téglaszín. Kis csillámok vannak bennük és egész tartósak. Márkát tekintve, egy S-he Stylezone termékről beszélünk, a Dm-ben tudjátok megvásárolni.



Végül, de nem utolsó sorban pedig egy alapfelszerelés: a szempillaspirál. Ő a Nivea Extreme Resist spirálja, amit még korábban egy arckrémhez kaptam ajándékba - de imádom. A keféje nem túl nagy, illetve kicsit íves. Szépen elválasztja és színezi a pillákat, plusz az alsókat is egyszerű vele megcsinálni.  Hosszabban tartó, mint a Lovely szempillaspirálom, utazáskor inkább ezt használom.


Szóval ők találhatóak a kis neszesszerben. Remélem hasznosnak találtátok a bejegyzést és hamarosan visszanéztek a blogra! Szombaton jelentkezem - valószínűleg egy kisebb haul-lal. :)
Várom kommentjeiteket és pipáitokat, illetve bármilyen egyéb visszajelzést itt a blogon, vagy a közösségi portálokon! A többi blogger munkáit se felejtsétek megnézni! ♥

Puszi és ölelés,
SR Blog.

2 megjegyzés:

  1. Nekem is van olyan labellóm!!:)))
    Emberek! Mindenki iratkozzon fel ide!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Istenem, mennyire aranyos vagy! Köszönöm :))))))))

      Törlés

Kérlek írd le a véleményed kommentben, ha megteszed, nagyon szépen meg fogom köszönni, hogy időt szántál rá! További szép napot! :)