szerda, december 17, 2014

VIGYÁZZ, KÉSZ, POSZTOLJ! | Karácsonyi kívánság


Sziasztok Cukik! Gondolkodtatok már arra, hogy mit kértek karácsonyra...? Biztosan nagyon sokat, mivel már gyakran nyár közepe táján eszünkbe jut pár ötlet. Nálam sajnos az a probléma ütötte fel a fejét, hogy őszintén fogalmam sincsen arról, hogy mit is akarok - ezért is nem kértem konkrétan semmit a szüleimtől, illetve a család többi tagjától. 
Azonban jött ez a poszt, ami kicsit segített elgondolkodni, hogy mi is az én karácsonyi kívánságom...



Vajon mit kívánnék... A tárgyi ajándékoktól tekintsünk most el egy percre. 
Amire legjobban vágyom karácsonykor, az a hangulat. Az a tipikus békés, szeretet teljes, karácsonyi hangulat. Amikor mindenki izgatott az ajándékok miatt, senki sem számít rá, nem tudja mit rejtenek a csomagok a fa alatt és egyszerűen megöl a kíváncsiság, hogy csak este nyithatod ki a tiédet... És persze a család és a barátok arcát is szeretnéd már látni, vajon mit szólnak ahhoz, amit nekik vettél, vagy készítettél... 
Vágyom egy nagy karácsonyi vacsorára, vagy ebédre. Amikor mindannyian összeülünk és együtt eszünk, iszunk, beszélgetünk. Enni finom süteményeket, mézeskalácsot kakaóval, kuglófot és bejglit. Meg még sok mindent... (Enyhén édes szájú vagyok, tudom.) Sütni is szeretnék, magam egyedül valamit - amit később megkóstoltathatok mindenkivel!
Szeretnék gyertyát gyújtani a Jézuskának és csillagszóróval "futkosni" körbe. 
Karácsonyos körmöket is jó lenne csinálni magamnak - ha egyszer rávisz a lélek végre. Már régóta tervezem, de még nem jutottam el odáig.


És ha már beszéltünk róla, ugorjunk a tárgyi ajándékokra egy pillanatra.
Már kinéztem egyes dolgokat, és vannak "álmaim". Többek között, egy bordó pulcsi, vagy felső. Mivel bármit imádok, ami kötött, egy újabb kötött pulóvert is el tudnék képzelni ajándékként (persze szigorúan cipzár, szőrös betét, flitter és glitter nélkül). És egy szürke nadrágra is régóta vágyom, illetve egy új fekete is - mert a régi már leesik rólam finoman szólva. 
Illetve régóta akartam már pár kiegészítőt - itt karkötőkre és nyakláncokra célzok leginkább. És egy fülgyűrű...
Körömlakkokból sem lehet elég soha.
És illatos gyertyák.... Ahw. *.*


Természetesen adni még mindig jobb, mint kapni - szóval leginkább a miatt vagyok izgatott, hogy a ajándékaim leendő gazdái hogy reagálnak majd.

Nos, ennyi lett volna mára ez a rövid kívánságos bejegyzés! Remélem tetszett nektek - ha igen, kommenteljetek, pipáljatok és iratkozzatok fel! Kövessetek a közösségi oldalakon (linkek az oldalsávon)! És a többi blogger munkáit se felejtsétek el megnézni - lentebb! :)

Puszik és ölelések,
SR Blog.


2 megjegyzés:

  1. A karácsonyi hangulat a legjobb! Nekem nem tudom mióta van, de igen az van már egy ideje. De mindjárt itt van. Holnap osztály karácsony. (:
    Így, hogy most új osztályba járok (9.ny) észrevettem mennyire összeszoktunk. Az emberek. A fiúk. A lányok. Azt hiszem egy jó közösség lehettünk. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki, hogy nálatok meg van ez a jó közösség. :) Boldog karácsonyt neked! ♥

      Törlés

Kérlek írd le a véleményed kommentben, ha megteszed, nagyon szépen meg fogom köszönni, hogy időt szántál rá! További szép napot! :)