szombat, január 17, 2015

LAKKTESZT | Királyi kékség


Sziasztok! Képzeljétek, túl vagyok életem első bloginterjúján! Lilla, a My neighbour Fotoro bloggerinája elkészítette velem mindkettőnk életének első interjúját. Nézzétek meg, szerintem nagyon jól sikerült és még egyszer köszönöm neki a lehetőséget!
A mai bejegyzésre térve: Engem nagyon megfogott ez a gyönyörű lakk és remélem Nektek is hasonlóan tetszik majd! 
PS.: Kitettem az oldalsávra egy szavazást, mivel több megjegyzés érkezett a design-ra, miszerint annyira nem illik a blog hangulatához. Nem szeretnék emiatt olvasókat veszíteni - ezért kérlek Titeket, hogy szavazzatok! :)



Régóta szerettem volna egy Catrice lakkot, és nagyon megörültem, mikor végre sikerült egyet beszerezni a Rossmann-ban, ráadásul leárazva. Ő nem más, mint egy csodálatos királykékes árnyalat, a 49-es Keep Pool. Totál odavagyok érte. Állítólag szépen megy a bőrömhöz és a szememhez - ezt külső visszajelzésből tudom. Eddig nem rajongtam a kék lakkokért, de ez a kis szépség megváltoztatott bennem valamit.


Szerencsére sikerült elkapnom egy nagyon szép, napsugaras órát - aminek külön örültem, mivel csodásan csillogtak a napfényben a körmeim. Az egyik fáról pedig épp a szemem láttára hullott le egy nagyobb toboz, amit - láthatóan - fel is használtam a fotók készítésekor.





Úgy érzem a következő időkben sokszor lesz ez a szín a körmeimen. Sikerült elfogadható minőségben megnőniük, viszont még mindig enyhén töredeznek - de remélhetően hamarosan megtalálom a számomra is megfelelő körömápolási terméket. 
A lakkról még összességében annyit tudnék elmondani, hogy kettő rétegben fed szépen, közepesen tartós, illetve annyi volt a negatívum benne, hogy elég lassan száradt meg.


Remélem tetszett az újabb körmös bejegyzés, és kérlek Titeket ne felejtsetek visszajelzést küldeni, illetve szavazni! Köszönöm az újonnan feliratkozóknak, és a kommenteket az előző posztokhoz! 
Két nap múlva találkozunk!

Ölelés,
SR Blog.
     

2 megjegyzés:

  1. Húúha, megjött a kedvem a kék lakkokhoz! Karácsonyra ezt a lakkot találtam a fa alatt, szóval megyek és fel is kenem szépen! :D
    Töredezésre a Rimmel London Nail Nurse-ét ajánlom, eddig csak jókat hallottam róla! (kicsit drága, de hamar megtérül az ára)
    PS: a dizájnnal szerintem semmi baj nincs. egyedi, mint a blog, és néha a kevesebb több ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett a bejegyzésem és inspirálóan tudtam rád hatni! Köszönöm a tanácsot és a kedves szavakat - a Nail Nurse-nek mindenképp utána fogok nézni! :)

      Törlés

Kérlek írd le a véleményed kommentben, ha megteszed, nagyon szépen meg fogom köszönni, hogy időt szántál rá! További szép napot! :)