kedd, január 27, 2015

LAKKTESZT | Lila romantika


Hello, Cukik! Nos, hogy telik Január utolsó hete? Remélem jól. Számomra még hihetetlen, hogy már egy hónap elszaladt az újévből. Ennek örömére a mai bejegyzés egy újabb körömlakk teszt lesz. Tudom, mostanában kicsit sokat festegetem a körmeim - de mit ne mondjak, eléggé rászoktam újra. Ma ez a varázslatos lila szín fogott meg, ami egy kis romantikus hangulatot adott személyemnek (na jó, igazából csak a körmeimnek). 




Nem mintha olyan romantikus típus lennék, ez a körömlakk mégis helyet kapott a kedvenceim között. A neve pedig nem más, mint Essence - 112 Time for romance. Csodás lila árnyalata van. Az alapja egy sötétebb lila, ami tele van szórva kisebb és pár nagyobb, világosabb csillámmal. Ezek keveréke adja a végleges színkavalkádot. Ismertek, igazából utálom a csillámokat - de úgy néz ki, csak a ruhákon. A körmeimen ez a fény különösen tetszik.



A képeket hétfőn, az egyik lyukasórámban sikerült készíteni, a sulim tetőterében. Örültem, mivel épp sütött a nap, sőt még a hó sem esett és egy érdekes előadáson is részt vettünk az osztállyal. Meg is ragadtam az alkalmat, hogy fotózzak, amiben - háttérként - segítségemre volt Balzac mester Goriot apója is. Igazán ki kéne már olvasnom...


A lakkról még dióhéjban annyit, hogy a csillámos állaga miatt egész tartós, persze a hajmosások ezt sem kímélik meg. Én mindig minimum két rétegben viszem fel, mivel egyben elég jellegtelen. Aránylag gyorsan meg is szárad, a nagyobb fajta ecsettel könnyű dolgozni. Rossmann-ban kapható. És, még egyszer: A csillámok csodálatosak!


Nos, ennyi lenne mára ez a röpke körömlakkos bejegyzés. Hamarosan egy újabb poszttal jövök, addig is - lájkolni, kommentelni, feliratkozni ér, na meg a közösségi oldalakon követni is!
Kitartást a héthez, Cukik! :)

Puszi és ölelés,
SR Blog.
     

5 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon szép színe van ennek a körömlakknak, és körülbelül mennyi lehet az ára neki? Ha gondolkodok, hogy veszek egy ilyet? Található más színben is? ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztosan van más színben is, és körülbelül 5-600 forint az ára - nézz körül Rossmannokban. ;)

      Törlés
  2. Szép ez a lakk! De remélem, azért egy rétegben mégsem jellemtelen, hanem inkább jellegtelen. :)
    Vicces amúgy, amikor egyetlen betű elírása egy teljesen más értelmű szót eredményez. Néha velem is előfordul ilyen. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hupsz... Köszönöm, hogy szóltál, máris korrigálom magam. :)

      Törlés

Kérlek írd le a véleményed kommentben, ha megteszed, nagyon szépen meg fogom köszönni, hogy időt szántál rá! További szép napot! :)