szerda, január 21, 2015

FOTÓK | Téli játék (a fényképezőgépemmel)


Sziasztok Cukik! Egy ideje (akarom mondani pár éve) érdekel a fényképezés - kisebb nagyobb megszakításokkal. Rengeteget próbálkozom, hogy a mostani gépemből kihozzam a maximumot, és megtanuljam tisztességesen használni. Az elkövetkezendő pár kattintás egy vasárnapi hóval telt gyakorlópróba eredménye - barátnőm, Timi segítségével. (Mellesleg őt már a Sugar Skull sminkes bejegyzésből ismerhetitek.) Illetve még mielőtt elrohannátok képeket nézni - szeretném megköszönni mindenkinek, aki szavazott, illetve az újonnan feliratkozóknak! Ha értékelitek a képeim, kommenteljetek, írjatok véleményt, mert minden visszajelzés érdekel! :)




Tudom, tudom - a hó már rég elolvadt. De ezek a képek remélem egy pár percre visszaidézik hozzátok is a telet. Megihlettek a fenyőfák, a rajtuk pihenő fehér pihék, és levelek. Imádom a fehér tájat, az állatokat, illetve ezt a kis nőszemélyt aki megengedte, hogy pár képen szerepeltethessem. 




Fényképezőgép - Fuji Finepix S5600
Helyszín - Gárdony





Nemrégiben nyitottam egy saját fényképeket tartalmazó blogot (Tumblr-t). Ha szeretnétek megnézni, akkor IDE kattintva megtehetitek. Még csak pár kép van fenn - ez idővel mindenképp bővülni fog. Ha tetszik, kövessetek be egy szimpla kattintással! :)


Nos, ennyi lettem volna mára: köszönöm a jelenlevőknek a rám szánt idejüket! A továbbiakban tervezek képes posztokat, szóval a visszajelzés mindenképp sokat számít! Nézzetek szét a közösségi oldalakon, mert szinte mindenütt ott vagyok a bloggal és kövessetek - ha kérdés merül fel, írjatok üzenetet (nem harapok)!
Mivel írtátok, hogy kicsit vesztett a hangulatából a blog, igyekszem visszatérni a régi imázsra. Szóval kitartást a hét második feléhez és a sulihoz! ♥

Puszi és ölelés,
SR Blog.
     

7 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lépek lettek :* ^^ :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm drága! :* ♥

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép képeket készítettél. Van tehetséged benne! (:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, aranyos vagy! De még sok tanulás és hosszú út áll előttem. :)

      Törlés
    2. Valamiben mindig van mit fejlődnünk. Sosincs az, hogy befejeztük. (: Sok sikert a fotózásban!

      Törlés
  4. Én is fotózok!:3 1 éve. Nagyon vagányak és szépek!:) Ügyes vagy! És tényleg ne hagyd abba, mert ez nem csak egy hobbi, valakinek ez az élete a boldogsága! Nekem legalábbis az!:3 Sok sikert!;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon kedves vagyok! :)

      Törlés

Kérlek írd le a véleményed kommentben, ha megteszed, nagyon szépen meg fogom köszönni, hogy időt szántál rá! További szép napot! :)