csütörtök, január 08, 2015

LAKKTESZT | Vörös, mint az érett cseresznye


Úgy érzem eljött az ideje, hogy nyilvánosan is teszteljem ezt a kis üveges fantasztikumot. Még nyár végén vettem, fénylő, érett cseresznye színe miatt, egy Rossmann leárazáson, körülbelül 700 forintért. Nagyon kedvelem, megunhatatlan árnyalata van, tényleg egyfajta vörös szőnyegre illő hangulatot ad. Most pedig végre láthatjátok a körmeimen is. 



Kimentem a közeli parkba fotózni, azonban sajnos csak pár sikeres kép született, mivel a kamerám elég vicces kedvében találta magát - úgy döntött ő bizony nem fog fókuszálni, az már egyszer biztos. (Vagy csak beleszeretett a szürke farmeromba... ezzel nincs egyedül.) 



Azért remélem, hogy vissza tudtam csempészni ennek a csodás színnek a varázsát, az idilliségét. Egész tartósnak találom, mivel finoman szólva nagy megpróbáltatásoknak teszem ki a körmeim - iskola, hajmosás, és egyéb megviselő események -, s a többi lakkomhoz mérten jól teljesítenek. A csomagoláson az "Up to 10 days" feliratot tüntették fel - ami biztos igaz, ha csak egy helyben üldögélsz és meg sem mozdítod a kezed. 
Az árnyalat egyébként a 391-es Celebrity bash


Köszönöm, hogy elolvastátok ezt a rövidke bejegyzést és vetettetek néhány szempillantást a körmeimre. Ha tetszett a bejegyzés, nyomjatok egy tetszik-et, kövessetek, kommenteljetek! Hamarosan új poszttal jövök, addig is - kitartást a sulihoz mindenkinek! :)

Ölelés,
SR Blog.
     

4 megjegyzés:

  1. Szia :)
    Ha szereted az ilyen vöröses/piros lakkokat akkor ajánlanám az OPI vörösét, mert ilyesmi színe van és hihetetlen tartós. ;) Én se kímélem a körmeimet (suli, röplabda, etc..), de ez a drága egy hétig simán bírta és csak péntek körült kezdett el kopni a széle, de lepattogzani egyáltalán.:)
    Kicsit talán "drága", na jó tényeg nem olcsó mulatság, de azt hiszem tényleg nagyon jó lakk és megéri :)
    Egyébként tetszett a bejegyzés lehetne több ilyen körmös is! ^-^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) Köszönöm, ki fogom próbálni mindenképpen! És ne aggódj, körmös bejegyzésekből sem lesz hiány mostanában! ;)

      Törlés
  2. Szia! (:
    Nagyon szép vörös színe van ennek a körömlakknak. Szerintem bármilyen alkalomra megfelelő lehet ez a körömre, hiszen számomra az intellegenciát is tudja mutatni, ami egy színházba, illetve iskolába jól mutat. Örülök, hogy kitetted ezt a bejegyzést, mert úgy érzem, majd nekem is be kell vásárolnom ilyenekben, majd egy-egy fajta leárazásokon. (:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Örülök, hogy tetszett a bejegyzés és teljes mértékben igazad van - csak támogatni és alátámasztani tudom a véleményed! :)

      Törlés

Kérlek írd le a véleményed kommentben, ha megteszed, nagyon szépen meg fogom köszönni, hogy időt szántál rá! További szép napot! :)