péntek, február 06, 2015

TESZT | Essence - Get Big Lashes


Sziasztok Cukik! Nos, itt a beígért szempillaspirál teszt arról a darabról, amit mostanában rendszeresen használok. Ez pedig nem más, mint a címben is szereplő Essence - Get Big Lashes termék. Összességében meg vagyok vele elégedve, sokkal tartósabb és vízállóbb, mint a korábbi Lovely spirálom. 



ELŐTTE


Mint látható, nem túl észrevehetőek a szempilláim - természetes állapotukban, Picik, szőkék, egyáltalán nem hangsúlyozzák ki a szemeimet (pedig ez a kedvenc dolgom magamon). Hogy egy kicsit több figyelmet fordítsak rájuk, naponta spirálozom őket.


UTÁNA


Juhéé, végre láthatóak! Ez az Essence spirál nem csomósítja és nem tapasztja össze őket. Büszke vagyok a végeredményre, mivel negatívumokat szinte nem is tudok felsorolni. Ha mégis nagyon szőrös szívű akarnék lenni, azt megjegyezném, hogy a nagy méretű keféje miatt könnyen összekenem magam vele - de ezzel mindig is voltak gondjaim, szóval nem egyértelműen a termék hibája. Egyébként a Rossmann-ban, 950 Forintért vásárolhatjátok meg.


Nos, ennyi ez a röpke kis termékteszt. Úgy gondolom nem szükséges hosszú körmondatokat regélnem róla, az eredmények úgyis látszanak a képeken.
Ha tetszett a bejegyzés írjatok kommentet, iratkozzatok fel, pipáljatok - vagy csak gyertek vissza máskor is! :)
Kitartást és sok puszit küldök a hétvégére! ♥

Puszi és ölelés,
SR Blog.

2 megjegyzés:

  1. nekem a göndörítő van meg, azt imádom :) jók ezek az essence spirálok :)

    VálaszTörlés

Kérlek írd le a véleményed kommentben, ha megteszed, nagyon szépen meg fogom köszönni, hogy időt szántál rá! További szép napot! :)