szombat, február 28, 2015

KEDVENCEK | Február


Sziasztok Csajok! Hónap vége van - ismét - ez pedig nem jelenthet mást, csak egy újabb kedvences bejegyzést. Mivel egy hónapban nem vásárolok olyan sok dolgot, ezért ismét csak egy pár lesz a bemutatásra kerülő termékek közül újdonság. Egy párral már biztosan találkoztatok a blogon, ezekhez természetesen linkelni fogom a bejegyzéseket. :)



Körömlakkok

  • Sinful Colors - 854 Boogie Nights: Ebben a hónapban is felkerült a körmeimre ez a szép világos piros szín. Általában jobban preferálom a sötétebb, bordóbb árnyalatokat, de már érzem a tavasz első napsugarait és ez motivál az élettel telibb színek viselésére - mind ruhákban, mind körmökben.
  • Catrice Gel Like: Ez a szép áttetsző fedőlakk egy friss vétel, még csak egyszer használtam, de eddig bevált. Biztosan máskor is fogom alkalmazni, akár magában is, mert nagyon tetszik az állaga.
  • Catrice - 44 Mermaid My Day: Zöld, vagy kék? Én csak hableányos színnek hívom, mivel az üvegben eléggé zöldnek tűnik, azonban amikor felkentem a körmeimre feltűnt, hogy minden fényben más.



Ecsetek és kiegészítők

  • For Your Beauty körömreszelő: El sem hiszitek mennyi ideig vesződtem egy silány, ócska, kicsi, kopott reszelővel. Nos, egy nap - mikor már megint letört a körmöm - meguntam és elmentem a Rossmann-ba, ahol beszereztem ezt a kis szépséget, ami úgy visz, mint a csiszolópapír.
  • For Your Beauty púderecset: Korábban egy barátnőm vette meg, s őszintén szólva már akkor szemet vetettem rá. Mivel a Balea púderemhez kapott kis szivacsom teljesen szétment (elhasználtam), szükségből nyúltam utána és nem csalódtam. Sokkal jobb ezzel dolgozni, mint a szivaccsal.


Hajápolás és illatszerek

  • Dove hair repair kondicionáló spray: Mikor a hajam már két napos, (szóval, ha vasárnap mosom meg, akkor keddről beszélek) reggel szeretem ezt fújni rá. Sokkal kellemesebb, simább, puhább és jobb illatú lesz tőle. Imádom ezt a terméket, szerintem örök kedvenc lesz.
  • Dove invisible dry dezodor: És tényleg láthatatlan. Nem hagy foltot a ruháimon, még a feketéken sem. Gyűlölöm a deo-foltokat, s ez a termék eleget tesz az elvárásaimnak.


Hajfixálás

  • Syoss Full Hair 5 hajlakk: Nos, nem volt szerelem első látásra. Az illata jó, azonban ha túl sokat használok belőle nagyon összetapasztja a tincseimet. Mint minden lakknál, itt is ki kell tapasztalni a szükséges adagot.


Bőrápolás

  • Bepanthem Sensiderm krém: Sokan túlérzékenyek az olajos magvakra és a kakaóra. Ha túl sokat fogyasztanak ezekből, rendszeresen, akkor egy idő után vöröses bőrpír jelentkezhet a kézen, arcon, vagy egyéb testtájakon. Én is így vagyok ezzel, s mivel karácsony (= sok csoki. nagyon. nagyon. sok. csoki), így ismét találkoztam az ekcémának is hívható bőrbajjal. Anyu ezt a krémet vette nekem, ami pár napi használat után teljesen eltüntette a kiütéseimet. Csak ajánlani tudom!



Kiegészítők

  • Sál (sajnos már nem tudom honnan): Imádom ezt az átmenetes darabot, amit még körülbelül két éve vettem egy leárazáson. Fehértől, a fenyő-zöldön át a feketéig minden van benne. Megfogott a sokfélesége, ezért az utóbbi időben újra kivettem a szekrényből.




Ezt a hónapot zenék terén Sam Smith vitte el nálam. Azonban az új Imagine Dragons album is végre megjelent, azonban azt még csak ma hallgattam meg - majd a következő bejegyzésben hallhattok róla! 

Nos, ennyi lenne mára ez a kedvences bejegyzés - március végén jön a következő! Addig is véleményeket, visszajelzéseket, javaslatokat várok - mindenhova, bármivel kapcsolatban. 
Kitartást a jövő hétre! ♥

Puszi és ölelés,
SR Blog.
     

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép az a sál! *-* És hol vetted a Sinful Colors lakkot? Azt hittem, itthon nem lehet kapni :O *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mint utólag rájöttem a sál a Mona Lisa butikból van :)
      És nem, itthon tényleg nem lehet kapni a Sinful lakkokat... Nekem apu hozta Csehországból. :D

      Törlés
  2. Sam Smith hozzám is bekerült a havi kedvencek közé, megunhatatlan. :) Az Imagine Dragons új albuma pedig zseniális, megéri végighallgatni (viszont függőséget okozhat :D).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már most függök, elég rendesen. ^^

      Törlés

Kérlek írd le a véleményed kommentben, ha megteszed, nagyon szépen meg fogom köszönni, hogy időt szántál rá! További szép napot! :)