hétfő, február 02, 2015

FOTÓK | Volt egyszer egy Bakonycsernye...


Sziasztok Cukik! Nem vagyok hatalmas mozgásfüggő egyén, sőt... Bár gondolom ezt már tudjátok. A mai bejegyzéshez azonban mégis egy iskolai túra alkalmával készített képek adtak ihletet. Természetesen ismét minden kép saját, mint ahogy az emlékek is. Igaz, nem igazán volt időm csak úgy megállni fényképezni, de pár kattintás azért elsült. Remélem örömötöket lelitek majd benne! :)





Egy röpke és elég esőtől áztatott buszozás után Bakonycsernyén találtuk magunkat. Egy pár kilométeres séta után elérkeztünk Csókakőre, még a várhoz is felsétáltunk - azelőtt azonban megálltunk ennek a vörös és barna minden árnyalatában pompázó sziklánál. Az első képen leginkább a színvilágot - a szikla és a zöldellő fű közötti kontrasztot - , a másodikon a nyugodtak tűnő (ámde eléggé szeszélyes) eget, míg a harmadikon a felszíni formákat igyekeztem megörökíteni. 


Helyszín ~ Bakonycsernye - Csókakő
Előző fényképes bejegyzés - ITT



Miután ténylegesen felértünk a várba, azon belül is annak egyik magaslatába, fantasztikus kilátás nyílt egész Csókakőre. Ismét magával ragadott az ég és a halvány sugarakat oszlató Nap. Imádtam, ahogy az ég alján egy vékony vonalban ültek a felhők, s köztük kikukkantott a nagy kékség. Emellett a vár falának építőkövei is adtak egy olyan textúrát, amit meg kellett örökítenem. Szinte már ránézésre érezni a nedves kövek tapintását. 


Nos, be is fejezném mára ezt a kis "naplózást". Remélem tetszettek a képek - véleményeket várok kommentek és pipák formájában. Ha tetszik a blog, ne felejtsetek el feliratkozni, s nézzetek szét a korábbi bejegyzések között is! Hamarosan természetesen lesz több fotós poszt is, de addig is fentebb már belinkeltem a konkrétan erre létrehozott Tumblr-ömet. 
Élményekben gazdag hetet kívánok Nektek! ♥

Puszi és ölelés,
SR Blog.

3 megjegyzés:

  1. Szia! ^^
    Nagyon szép képeket készítettél, és el tudom képzelni milyen jó lehetett a kirándulás. Mivel én eléggé szeretek sétálgatni márcsak a hangulat miatt is. (:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm szépen - igen, egész jó hangulat volt. :) Szombaton is megyünk majd valahova, talán arról is lesz pár képem!

      Törlés

Kérlek írd le a véleményed kommentben, ha megteszed, nagyon szépen meg fogom köszönni, hogy időt szántál rá! További szép napot! :)