szerda, április 29, 2015

KÉPEK | A tavasz színei - Sárga


Sziasztok! Itt volt az ideje a fotósorozatom következő epizódjának, ami a sárga színt viseli magán. Szerencsés időben kaptam el a képeket, épp sütött a nap, utána viszont csúnyán beborult. Most sincs túl meleg, de a tavasz ilyen - szeszélyes és kiszámíthatatlan. Remélem ezek a képek is elnyerik a tetszéseteket, mivel előzőre nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett - köszönöm! :)
Na, de beszéljenek helyettem a képek!




Kamera - Samsung Galaxy S4




Gyakran filozofálgatok mostanság az élet értelméről, illetve értelmetlenségéről. Még kicsit több, mint egy évem van rá, de lassan el kéne döntenem, hogy mit is akarok magammal kezdeni. Mire vagyok teremtve? Miért vagyok ezen a világon? Millió ötlet futott át az agyamon, ahogy ezen gondolkoztam, a virágok között sétálgatva. Rádöbbentem, hogy az álmok akkor eléggé nagyok, ha már magad is félsz tőlük. Akkor éri csak meg igazán harcolni értük...





Egyszóval, még mindig nem tudom mi lesz belőlem, de a virágok legalább szépek. 
Kitartást nektek a héthez drágák, aki érettségizek, annak pedig előre is sok sikert! ♥

Ölel Titeket,
Gabi.
     

4 megjegyzés:

  1. "Egyszóval, még mindig nem tudom mi lesz belőlem, de a virágok legalább szépek." Ámen! :'D
    Egyébként szépek a fotók. :)

    VálaszTörlés
  2. Szép, tavaszi idő van! Gyönyörű virágokkal! ^^ Bár a mai napról ezt nem mondhatom el.. felhős, borult ég és fujjó szél. Bár remek volt a mai napom. c: Pihivel és egy kis tanulással.
    Naptrába néztem, és rájöttem, hogy jövőhét hétfőn angol vizsga, majd szerdán német vizsga. (!) Lecsendesítettem az izgulást magamban, szóval már annyira nem. (:
    További szép napot! Remélem neked is hosszú hétvégéd van! Sok pihenést! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok sikert a vizsgáidhoz, remélem jól fog sikerülni! Sajnos az idő elég szeszélyes, néha esik, néha fúj, esetleg a nap is kisüt.
      Legyen szép napod és hétvégéd! ♥

      Törlés

Kérlek írd le a véleményed kommentben, ha megteszed, nagyon szépen meg fogom köszönni, hogy időt szántál rá! További szép napot! :)