hétfő, július 06, 2015

OUTFIT | Rózsák és ruhák


Sziasztok! Holnap végre eljön a szülinapunk! El sem hiszem... Öregszünk, ugye srácok? Még pár év és ránctalanító-termékteszteket fogtok olvasgatni. De arra még várni kell, úgyhogy jöjjön egy újabb outfit bejegyzés - igazán nagyon nyári kivitelben. Akármennyire is lengének fog tűnni, így is meg akartam fulladni a majdnem negyven fokban. Ti hogy bírjátok ezt a meleget? :D
P.S: Ne felejtsetek kérdezni, mivel a szülinapos Q&A még mindig tart!





Miért legyek szomorú, ha boldog is lehetek? Tisztában vagyok az hibáimmal és jó tulajdonságaimmal, hát miért hasonlítsam magam másokhoz? Miért legyek olyan, mint valaki más, ha a legjobban önmagam tudok lenni? Mostanában ezek a kérdések foglalkoztatnak. Rengeteg fiatal lány és nő gyötri és kínozza magát az önutálattal - aminek igen súlyos következményei lehetnek. Lassan, de biztosan kezdek magam is ráébredni arra, hogy ezzel se magamnak, se a környezetemnek nem teszek jót. Aggódó szülők, barátok... Nem akarom ezt. Inkább mosolyogva nézek a ragyogó napsugarakra, amik a bőrömet simogatják egy boldog nyári napon - s ezzel párhuzamosan igyekszem a legtöbbet tenni azért, hogy elfogadjam és értékeljem a testemet. 




Ruha - H&M (leárazva - 2000 Ft !!!)
Cipő - H&M
Fülbevaló - H&M
Karkötő - Tally Weijl
Bokalánc - C&A
Hajgumi - Takko Fashion
Lookbook

Szakáts Réka photography - Instragram
Helyszín - Székesfehérvár (Rózsa utca)



Imádom ezeket a gyönyörű nagy virágokat! 

Nos, ennyi lenne mára az én kis bejegyzésem ezekkel a csodálatos rózsákkal karöltve. Ne felejtsetek véleményt írni, illetve kérdezni - ha bármi eszetekbe jut! Csodálatos nyarat kívánok mindenkinek! ♥

Ölelés,
Gabi.

     

4 megjegyzés:

  1. Szia! :)
    Még mindig itt vagyok, ez a bejegyzés és a képek is nagyon tetszettek, annyira jó hangulata van az egésznek, gyönyörűek a rózsák.:)
    Szerintem a testeddel amúgy semmi probléma nincs, de tudom, hogy ilyenkor az embernek hiába mondják, akkor is megvan a saját gondolkodásmódja magáról, amin más nem tud változtatni, csak az ember saját maga. Szóval csak reménykedem, hogy sikerül ténylegesen elfogadnod magadat, mert nagyon szép vagy!
    Ha lehet egy kérdésem, a karkötő (choker) honnan van? :)
    Amúgy én is odavagyok az ilyen virágokért.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) Örülök, hogy itt vagy és megint ennyire tetszett a bejegyzés. Köszönöm a dicséreteket, úgy érzem haladok az elfogadással is. Lassan, de biztosan - ennek ez a módja.
      A Choker karkötő van a Tally-ból. :)

      Törlés
  2. Szia. (:
    Még mindig tetszenek a képeid a blogon, és a ruha se semmi! Talán itt is van leárazás a H&M-be. (magyarázat: Nyaralunk! ^-^) Nekem is van egy olyan fekete karkötőm csak valamikor elszakadt, és azt hiszem még tudom hol van. Nem vészesen szakadt el, csak szétnyílt, amit helyre tudok hozni, csak sosem veszem elő, így egy kicsit nehéz. Mondhatom kifogásnak, hogy mindig közbe jön valami, de ez nagyon hülye magyarázat. :D
    További sok pihenést kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) Köszönöm a kedves mondatokat és jó nyaralást kívánok! Az a karkötő is meg lesz csinálva egyszer... ;)

      Törlés

Kérlek írd le a véleményed kommentben, ha megteszed, nagyon szépen meg fogom köszönni, hogy időt szántál rá! További szép napot! :)