péntek, augusztus 21, 2015

BackToSchool | Haul (füzetek)


Sziasztok! Az előző bejegyzésemben kitértem arra, hogy a bloggerek csak a 'Vissza a suliba' széria miatt várják az iskolakezdést. A másik dolog szerintem, ami miatt megéri izgulni ezen időszak alatt, az a vásárolgatás. Az új tanévre rengeteg mindent be kell szerezni: cipők, táska, ruhák, illetve füzetek és egyéb iskolaszerek. Őszintén szólva én imádom ezt a nagybevásárlás szerű dolgot, még ha idén nem is volt olyan nagy - legalábbis füzetekből...




Ez a bejegyzés azért különleges számomra, mert - még ha nem is vettem, csak néhány füzetet - megtaláltam egy iskolaszeren a blogom jelmondatát! Enyhe fangörcs tört rám az Intersparban, amikor gyanútlan vásárlásom során a kezembe került ez a három (kék, sárga és zöld) spirálfüzet "I am not perfect, I am original" felirattal. Az ár onnantól nem is számított, nekem mind a három színből szükségem volt egyre. Ez a mondat az életem értelme. Értitek, szóval... Fangörcs már megint.
Az "It's me and my life" pedig szintén rám vall - az utóbbi időben kifejlődött kissé lázadó életelvem miatt. Már jó ideje hitvallásommá vált, hogy ez az én életem, ezek az én döntéseim, és hogy mit hogyan, illetve miért teszek, ahhoz senkinek semmi köze (kivéve a szüleimet, nekik azért még van egy csepp beleszólásuk). 



KOMMENT: Ti milyen füzeteket vettetek erre az évadra? Hol intézitek a nagy iskolaszer bevásárlást?:)

Köszönöm, hogy újra kiélhettem rajtatok (és néhány füzeten) a gyerekes rajongásom. Itt és most szentül megesküszöm, hogy ezekkel a feliratos szépségekkel fogok aludni - de szigorúan csak az iskolapadban. 
Ezeken kívül még néhány toll, ceruza, körző és vonalzók kerültek a kosaramba, de mivel egyik sem a "nagyon cuki lányos, virágos, szivecskés, kiskutyás" kategóriából származik, nem találtam őket túl érdemesnek a megosztásra. Remélem ezért nem harapjátok le a fejem, és a maradék nyárra is kellemes pihenést kívánok! ♥
DE úristen, ezek a füzetek gyerekek... (*-*)

Ölelés,
Gabi.


     

14 megjegyzés:

  1. Jó füzetek a tanévre! (: Én idén, ahogy tavaly is, ezeket a sima piros, kék kockás és vonalas fûzeteket szereztem be (sima zöld füzet), ugyanis remek DIY jutott eszembe erre az évre is. Nem akartam túl díszeseket, de ezek a füzetek szerintem nagyon jó inspiráció eszköz. Sok sikert a következő évre, és neked is kellemes nyaralást mèg erre a pici időre. (:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, lehet én is összefabrikálok valami DIY-t! Puszi és kellemes nyaralást, illetve tanévet! :)

      Törlés
  2. Nekem tavaly voltak ugyanilyen füzeteim, na meg, egy ugyanilyen fangörcsöm, csak azt hiszem a Tesco-ban ^-^
    Idén is gondolkodtam, hogy ezeket vegyem-e, de miután úgyis összefirkálom, most inkább a lehető legolcsóbbak mellett döntöttem. c:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, a firkálás nagy úr :D sok sikert a tanévre ;)

      Törlés
  3. Én is láttam ilyen füzeteket még tavaly,és pont rád és a blogodra gondoltam :) Örülök hogy te is rájuk találtál!
    Ui: A nevem azért ilyen,mert elrontottam :(

    VálaszTörlés
  4. Ilyen füzeteket én is láttam, és szeretnék is, de nagyon drágák :( Minőségileg milyenek?

    VálaszTörlés
  5. A mi sulinkban nem engedik az ilyen füzetet:o

    Mármint az ilyen kiszakíthatósat.
    Érted nem? :D

    Én a régen megmaradt füzeteimet fogom használni. Viszont saját kezűleg oldom meg a díszítést^^ Valamelyikre képeket ragasztok, valamelyikre meg összeszerkesztettem pár képet, és azt ragasztom rá ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindent értek, nálunk szinte már elvárás az ilyesmi. :D
      Én is a tavalyról maradtakat fogom használni, azért vettem ilyen keveset. ^^

      Törlés
  6. Tegnap mentünk vásárolni, és körbenéztünk füzet ügyben.

    Az "I am not perfect, I am original" feliratú Matek füzetet is találtunk. És ahhhw *-*

    VálaszTörlés
  7. Díjat kaptam,és rád is gondoltam :) nem muszáj kitölteni,de örülnék. Legyen szép napod: Flor
    http://inmyownworldflor.blogspot.hu/2015/08/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés

Kérlek írd le a véleményed kommentben, ha megteszed, nagyon szépen meg fogom köszönni, hogy időt szántál rá! További szép napot! :)