kedd, augusztus 25, 2015

BackToSchool | Haul (ruhák) #1


Sziasztok! A tavalyi BackToSchool szezon előtt még nem dolgoztam, ezért akkor kevesebb ruhaneműt vásárolhattam magamnak az új évadra. Idén összegyűlt egy pár, még korábbi darabokkal kiegészülve, így arra a döntésre jutottam, hogy szétbontom a haul bejegyzéseket. A mai posztban a Takko Fashion-ös, illetve Tally Weijl-es szerzeményeimet láthatjátok. Jó szemezgetést! :)




Ha valaki már régebb óta követ, biztosan emlékszik a lányra a pöttyös fanatizmusával. Nos, ez még egy picit tart, de kezdem gyűjteni a csíkos felsőket. Ez a gombos, Takko-s hosszú ujjú póló kitűnő választásnak bizonyult. Már volt rajtam néhányszor és nagyon kényelmes, könnyed anyaga van. Az ujját fel lehet hajtani, majd egy gombbal rögzíteni. Leginkább őszre, bár néhány plusz réteggel együtt akár télre is hordható. Háromezer forint körül összegbe került.



Korábban már volt két imádott belebújós pulcsim, de sajnos mivel leadtam a súlyomból, kicsit bőnek bizonyultak. Muszáj volt egy újabbat beszerezni, erre a Takko-ban volt lehetőségem, ahol megvettem ezt az "Enjoy every moment" feliratú vékony pulóvert. Őszintén szólva kitűnő választás volt, mivel nagyon kényelmes. Szintén főként őszi darab, de ha aláveszek valamit, akkor télre is felvehetem. Ez is háromezer forintba került. 



És a végére egy régóta várt, áhított darab - egy új kedvenc kockás ing. Egy ehhez hasonló kék-piros és egy zöld-fekete darabbal is büszkélkedhetek, de mint a belebújós pulcsik, ezek is ahogy fogytam, megnőttek. Viszont az új Tally Weijl-es ingem szuper, imádni való, nagyon puha az anyaga, két zsebbel is rendelkezik és végre passzol az alakomra. Igaz, négyezer forintot hagytam ott érte, de nagyon megérte.

KOMMENT: Szeretnétek majd outfit bejegyzéseket ezekkel a darabokkal? Ti milyen ruhákat vettetek őszre? :)

Nos, ennyi lenne mára. A következő bejegyzés is hasonló témájú lesz, bár nem csak ruhákat, hanem kiegészítőket is vásároltam. Kellemes pihenést a nyár maradék hetére, élvezzétek ki amíg tart! 

Ölelés,
Gabi.


     

6 megjegyzés:

  1. Ó, a pöttyös cuccok imádata nálam most tart c: Nekem eddig volt csíkos fanatizmusom :'D
    És igen, érdekelne outfit bejegyzés :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cseréltünk? :DD
      Köszönöm a válaszod! ^^

      Törlés
  2. Én egy kék, inges fazonú szoknyát szereztem be a Mangóból, és a Clairs-ből egy fejpántot, meg egy hajgumit. Mind a hármat imádom! (: Ahogy van! Épp egy csíkos pólóban ülök a gép előtt! :D Jól néz ki a pulcsi is, és az ing is. Szívesen látnék én is outfit - es posztot belőlük!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a válaszod és viseld örömmel az új dolgaid! :)

      Törlés
  3. Engem is érdekelne egy outfit poszt :3

    VálaszTörlés

Kérlek írd le a véleményed kommentben, ha megteszed, nagyon szépen meg fogom köszönni, hogy időt szántál rá! További szép napot! :)