hétfő, augusztus 31, 2015

BackToSchool | Haul (ruhák) #2


Sziasztok! Muszáj voltam kettébontani a hatalmas vásárolgatásom eredményét, mivel egy bejegyzésbe kicsit sok lett volna. A mai adag nagyrészt a H&M-ből és a C&A-ból került ki. Várjátok már a sulikezdést (akarom mondani... a holnapi napot)? Őszintén szólva én még úgy ellennék itthon egy pár hétig, vagy hónapig... Hamarosan DIY-okkal is jelentkezem, mert a már megszokott módon a BackToSchool nem ér véget szeptember elsején! 




Úristen, srácok... Magas derekú nadrágok. Igen, ezek a csodálatosan fantasztikus találmányok fényévekkel boldogabbá teszik ezentúl az életemet. Eltakarják a kicsit husisabb részeimet, illetve szinte bármivel hordhatóak. Ez a gyönyörűség a H&M-ből van, emlékeim szerint 3500 forintba került (ami egy hihetetlenül jó ár szerintem). Ultra kényelmes és rugalmas anyaga van. Igaz, csak bokáig ér, így leginkább egy őszi, vagy kora téli darab lesz.




A másik dolog, amitől függök jelenleg (a kávé és magasderekú farmer mellett) az a szimpla, egyszínű póló. (Főleg, ha az az egy szín a fekete. Esetleg fehér vagy szürke...) Ez a szintén H&M-es gyönyörűség 3000 forintomba került, de ilyen kényelmes ruhadarabom még sohasem volt. Egy lenge anyagból készült, nem izzadok bele, nem tapad rám és egyszerűen imádni való. Ha lesz méretem a kis fehér társából, mindenképp megveszem.




Ha valami nem sima egyszerű, akkor az legyen... cicás! Igen! Most nézzetek rá a pici édes arcára (amiben egy sorozatgyilkos és egy áfonyás fánk bája egyszerre bújik meg). Ez a C&A-s drága 2000 forint körül volt, viszont ennek is nagyon kellemes pamut anyaga van. Kicsit rövidebb, nekem a köldökömig ér, ezért leginkább magasderekú nadrágokkal ajánlott hordani. 




És ha valami nem cicás és nem fekete... ja, de, fekete. De már kicsit testhezállóbb, akár elegánsabbnak mondható fazon. Majdnem könyékig érő ujja van, illetve egy egész picit nagyobb kivágása. Szoknyához, illetve farmerhoz is ajánlom. A C&A-ban vettem 1300 forintért. Sok színben és mintában van még belőle, csapjatok le, ha tehetitek! 

KOMMENT: Milyen színű és fazonú ruhákat hordtok szívesen? Elegáns vagy laza?

Nos, ennyi lenne az én vásárolgatásom. Még egy adag kiegészítő és néhány ruha kimaradt - szóval hamarosan még egy haul-ra számíthattok! Amint megtudom az órarendem, kiderül, hogy mennyire leszek elérhető itt a blogon és milyen sűrűn érkeznek majd a bejegyzések. Előre is kitartást kívánok Nektek a sulihoz! ♥

Ölelés,
Gabi.


     

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó darabokat találtál! (: Nekem a cicás póló tetszik! Én jobban szeretem azokat a dolgokat, amikben kényelmesen érzem magam az nap, ami fontos, mert lehet, hogy tegnap másban éreztem jól magam, mint holnap. c: Sokat gondolkodtam egy magasderekú, hosszú farmer beszerzésén én is, mivel csak rövid nadrágból van csak, amit ősszel, esetleg télen nem igen ajánlott. Színek? Szeretem a színeket! :D Igazából mostanában próbálom a szekrényemet minnél színesebbre rakni, ha tudom! <3 Sok sikert a sulira, s remélem nem lesz annyira rossz az örarended! (;

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen drága Virág, neked is sok sikert! ^^

      Törlés
  2. Nagyon jó cuccok! Én valahogy mindig mintás felsőkben gondolkozok, amikor a boltokat járom, pedig mennyire jól mutatnak ezek az egyszerű fekete darabok is. ^-^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most nagyon vonzanak az egyszerű felsők, de a mintásakkal sincs semmi bajom, sőt ^^

      Törlés

Kérlek írd le a véleményed kommentben, ha megteszed, nagyon szépen meg fogom köszönni, hogy időt szántál rá! További szép napot! :)