szerda, augusztus 19, 2015

BackToSchool | Új tanév, új táska


Sziasztok! Juhú, végre itt a második BackToSchool széria! (Avagy, az egyetlen dolog, ami miatt a bloggerek várják a sulit.) Gondolom páran emlékeztek még a tavalyi édes pöttyös táskámra. Az elvárásokhoz képest egész strapabírónak bizonyult, azonban egy év alatt sokat kopott, meg is kellett pár helyen varrni, foltozni. Emiatt döntöttem egy újabb táska beszerzése mellett - természetesen a régiről sem lesz megfeledkezve: munkába és kirándulások alkalmával jön velem. De hogy is fest az új családtag? 





Ezt a pont iskolai méretű szépséget egy táskákat és cipőket árusító turiban leltem fel, itt Székesfehérváron. Csupán háromezer forintért vehettem meg, ami szerintem elég jutányos ár. Mágnesesen záródik, nem kell a csattal bajlódni. Elől két kisebb zsebe van, a nagy részben egy pici zseb, illetve telefontartó található. A hátán lévő cipzárral is kinyitható. Nagyrészt matt fekete anyagból készült, a teteje, a csat, a vállpántok, illetve az elülső zsebek pedig fényes bőrszerűek. A varrásai nagyon erősnek és strapabírónak tűnnek, remélem több évig is tudom majd használni. Szerelem volt első látásra! 





KOMMENT: Ti mit gondoltok? Milyen iskolatáskátok van az új szezonra? :)

Még pár hétig tart a nyár, élvezzétek ki és olvasgassátok a folyamatosan jelentkező BackToSchool sorozatom második szériáját. Szinte el sem hiszem, hogy ez a második év, hogy a blogommal megyek suliba... 

Ölelés,
Gabi.


     

8 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon tetszik a táskád, én is kerestem hasonlót, de az összes kicsinek bizonyult, úgyhogy egy Adidas hátizsákkal tértem haza.
    Avagy az egyetlen dolog, amiért a bloggerek várják a sulit - Ez a mondatod pedig nagyon igaz!:D

    Kíváncsian várom a további BackToSchool posztokat!
    Puszil,
    Adri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Adri! Köszönöm a kedves kommentet, én is puszillak! :*

      Törlés
  2. Jaj ez meseszép! *_* Én egy nagy, pakolós pasztellrózsaszín táskára szeretnék beruházni egy ideje, de még mindig nem találtam meg az igazit. Bár egy fehér műbőr hátizsáknak is örülnék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Nadja! Igaz én nem vagyok a rózsaszín szín nagy rajongója, de egy fehér darabnak biztosan nem mondanék nemet :D

      Törlés
  3. Nagyon szép a táska! (: Hát, én még nem gondolkodtam el, hogy beszerezek-e egy új táskát, bár talán szeretnék valami újat. Néztem a hasonló fazonú táskákat, de igazából nekem nincs még elképzelésem. Talán ebben a négy napban (20-22-ig), amíg nem megyek német tanfolyamra, addig el fogunk menni valahova, ahol táskákat is lehet nézni. ^-^ Nagyon szívesen beszereznék egy újat, mert a mostanit nem az, hogy meguntam... de egy kicsit az is. De nem poshadna a szekrényben, hiszen még remek alkalom máskor is használni. c:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Virág, biztosan te is találsz majd egy új "igazi szerelem első látásra" típusú táskát. Sok szerencsét a keresgéléshez! Köszönöm, puszillak :)

      Törlés
  4. Huh, hamarosan suli. :/
    Én is beleszerettem egy Heavy Tools oldaltáskát/válltáskát és egy ugyan olyan mintás tolltartót. :3 A régi hátizákomnak szétszakadt az alja, szóval tényleg szükségem volt egy újra. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, sajnos... :/
      Örülök, hogy találtál megfelelő táskát, használd egészséggel! :D

      Törlés

Kérlek írd le a véleményed kommentben, ha megteszed, nagyon szépen meg fogom köszönni, hogy időt szántál rá! További szép napot! :)