péntek, szeptember 11, 2015

BackToSchool | DIY Egyszerű könyvjelző


Sziasztok! Sajnálom a kisebb kimaradást és a bejegyzések hiányát, de engem is elkapott a nátha. Remélem Ti megúsztátok a hideg napokat megfázás nélkül. (Jut eszembe, mit szólnátok egy "Mit tegyek ha megfáztam?" bejegyzéshez? Komment!) Mára csak egy könnyed kis DIY bejegyzéssel érkeztem, semmi megterhelő. Ha Ti is szeretnétek elkészíteni ezt a szuper egyszerű kis könyvjelzőt, olvassatok tovább!



Semmi másra nem lesz szükségetek, csak egy gémkapocsra. A titok a megfelelő helyen való elhajlítás. Ha gondoljátok ehhez fogót is használhattok, bár nekem kézzel is összejött. Ha szeretnétek egy kis színt vinni bele, körömlakkal meg lehet festeni. 


És valahogy így kéne meghajlítani. Lényegében, csak a külső, nagyobbik részt kell felfelé tolni, majd az alját kiigazítani egy kicsit. És el is készült a tökéletes, strapabíró, tartós sulis könyvjelző!


KOMMENT: Elkészítitek? Tapasztalatokat várok! :)

Nos, ennyi lennék mára. Remélem jól telik a szeptember és kitartást kívánok a sulis napokra! Jó tanulást és kitűnő jegyeket! 

Ölelés,
Gabi.

     

8 megjegyzés:

  1. Nagyon kis praktikus könyvjelző ötlet. Biztos, hogy elkészítem, ha találok itthon gémkapcsot. :D hanem, akkor hobbi bolt! - csak nem lehet olyan drága.
    Amúgy engem érdekelne, hogy mit tegyek, ha náthás vagyok, de esetleg olyan témában is írhatsz, amikor otthon vagy lázasan,hogy mit csinálj. :D Nekem ez mindig kérdéses volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a visszajelzést, azt hiszem meglesz a poszt! :D

      Törlés
  2. Ilyen bejegyzésen (mit tegyek, ha náthás vagyok) én is gondolkodtam már, épp ezért kifejezetten érdekelne, neked milyen praktikáid vannak ^-^
    egyébként nagyon cuki ez a könyvjelző ♥
    Puszi~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyre jár az agyunk :O
      Na jó, most már biztosan megírom azt a bejegyzést :D

      Törlés
  3. A könyvjelzőkkel én, személy szerint mindig bajban voltam, ugyanis mindig a ragasztható post it-szerű könyvjelzőkkel próbálkoztam, de nekem azok vagy összegyűrődtek, vagy már a 3. lap után nem ragadtak, ezért tetszik nagyon ez a gémkapcsos megoldás. Köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  4. Szia! :)
    Ahogy megláttam ezt az ötletet heves keresgélésbe kezdtem néhány gémkapocs után, és találtam is jó néhány darabot, úgyhogy neki is láttam, de mire kibogoztam hogy hogyan is kéne behajlítani, és sikerült is megalkotnom már eléggé elhasznált állapotba került szegény kis gémkapcsom..:D A második próbálkozás már jóval jobban sikerült, de alapból még mindig nem néz ki úgy, mint a te darabjaid, legalábbis amíg nem kerülnek a lapok közé..:D De nagyon tetszik, köszönöm hogy megmutattad! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, egy kis gyakorlás mindenképp kell hozzá - nekem sem jött össze elsőre. Sok sikert, használd őket örömmel! :)

      Törlés

Kérlek írd le a véleményed kommentben, ha megteszed, nagyon szépen meg fogom köszönni, hogy időt szántál rá! További szép napot! :)