szombat, szeptember 19, 2015

BackToSchool | SOS csomag


Sziasztok! Igen, jócskán benne vagyunk már a suli szezonban de van pár bejegyzés, amit nem akartam kihagyni idén. Foglaljuk össze, mi volt eddig: legutóbb könyvjelzőket láthattatok, előtte négy haul-lal bombáztalak le titeket (ruhák, még ruhák, kiegészítők, füzetek) és végül az új csodásan praktizáló táskámról is írtam. Nos, ennyi volt eddig. Ma újabb bejegyzéssel gazdagodik a sorozat: egy könnyen összeállítható, sos pack-ot hoztam nektek, amire minden lánynak szüksége van! Lessétek meg! ;)




Egy apró dezodort mindig tartok magamnál. Stressznek vagyunk kitéve egész nap a suliban, tesiórákon is részt veszünk - természetes, ha picit (főleg a melegebb napokon) megizzadunk. Nem történhetnek balesetek - foltok, kisebb elszíneződések - ha tartunk magunknál egy kisméretű spray-t, amit akár a mosdóba is könnyű becsempészni észrevétlenül. 
Kézfertőtlenítő nélkül sem megyek iskolába. Nem vagyok tisztaságmániás, de hozzátartozik a nőiességemhez, hogy szeretem tisztának érezni magamat. Mielőtt és miután eszem, vagy tornaóra után mindig használom ezt a könnyen párolgó kis terméket.

Balea sensitive dezodor - Dm
Balea antibakteriális kézfertőtlenítő - Dm




Nem hurcolom el az egész sminkkészletemet szívesen, de egy kis korrekció néha rám is rám fér. Egy kézitükör minden helyzetben hasznos, akár a hajamat, akár az arcomat szeretném csekkolni. Az ajkaim könnyen kiszáradnak, ezért mindig van nálam egy ajakápoló is. Vészhelyzet esetére pedig egy kis korrektor, szem alatti karikák és pattanások kezelésére.

Himalaya ajakápoló - Dm
Clearskin korrektor - Avon



Néha előfordul, hogy kicsit szöszösek, vagy porosak lesznek a ruháink - főleg a sötétebb darabok. Ez a kellemetlenség egy ragadós papírhengerrel megszüntethető pillanatok alatt.
És most jön a "nagy vallomás": Igen, én hordok magammal kést az iskolába. Nem, véletlenül sem önvédelmi célokra, csupán... Gondoljatok bele, mennyire hasznos. Ha lóg egy cérna a ruhámról, egy vágással megszabadulhatok tőle. Múltkor papírokat szeleteltem fel az angoltanáromnak. Az élet sok területén szükségünk lehet egy késre, és itt nem kell egyből rosszra gondolni.

Szösztelenítő henger - H&M



Ha mégis megtörténne a baj - és elvágnám az ujjam (mondjuk papírral) - biztosan van nálam egy ragtapasz, amivel leragaszthatom egy pillanat alatt a vérző testrészemet.
Nátha, kiömlött víz, vagy bármi - zsebkendő mindig kell, szerintem ebben nincs vita.




Már megint a tesiórákat és a meleg napokat tudnám emlegetni - de hát miattuk kellenek a hajgumik és a hajcsatok. Akár különböző méretekben is. És természetesen mindig eggyel több kell, mint amennyi van nálad... Főleg, hogy ezek a dolgok hajlamosak elveszni: ezért tartom én őket egy aranyos kis pamuttáskában. Így nem úszkálnak el a táskám különböző pontjaira, és biztosan megtalálom őket, ha kellenek.

Hullámcsattok - F&F
Fekete hajgumi - Takko Fashion

KOMMENT: Ti milyen "életmentő" dolgokat hordotok magatokkal suliba? :)

Köszönöm, hogy elolvastátok a posztot, ennyivel szolgáltam volna mára. Ha valamit még hozzátennétek, írjátok meg bátran, igyekszem minden kommentet elolvasni és válaszolni rájuk! Kellemes iskolai napokat és még jobb hétvégét kívánok mindenkinek! :)

Ölelés,
Gabi.


     

12 megjegyzés:

  1. Az nem kés, hanem sniccer(: Kicsit rozsdás a penge, ideje cserélni:D (látom, 9 milis, szóval.. kb 500 forint a sima mapedes penge 10 darabos kiszerelésben(: ). Amúgy nagyon sok dolgot hordasz magaddal (mind hasznos és fontos). Én maximum zsepit meg sniccert hordok magammal (olyan iskolába járok, ahol kötelező a gyakorlathoz --> iparművészeti szki)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy igazi szakértővel állunk szemben. :D Köszönöm a tanácsokat ;)

      Törlés
  2. Én leginkább fésűt és zsebit szoktam eltenni a táskámba. A fésűre szoktam rátekerni a hajgumikat, vagy csak egyet. Dezodort meg mostanában kölcsön kérek, de muszáj majd gyorsan beszereznem egyet. (vagy van itthon?! :o) Én igazából ennyit szoktam magammal vinni a suliba. (: Ami ilyen fontos és szükséges dolgok szoktak lenni - például tesi előtt mindig felkötöm a hajam. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sürgősen szükségem van egy kisméretű fésűre, ami elfér a táskámban. :D

      Törlés
  3. Én is hasonló dolgokat hordok iskolába,de a kést azért mellőzöm :D
    Anna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig igazán hasznos, bár nem szeretnék a használatára biztatni senkit ;)

      Törlés
  4. Szia!
    Nem lepődtem meg, csak egy jót mosolyogtam a tapétavágón, mivel kilencedik óta hordom magammal a suliba, csak már elfelejtettem hogy esett meg hogy bekerült a táskámba (vagyis hogy maradhatott benne a rajzórák elmúlta után még két évvel is) de jóval többször volt rá szükségem, mint ahogy gondoltam volna. A korrektort és a kis tükröt kivéve mindent hordozgatok magammal én is, mert bármikor megtörténhet a baj.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tapétát még pont nem vágtam vele, pedig az enyém is egy festékboltból származik. :D

      Törlés
  5. Őszintén, én képtelen vagyok ennyi cuccot magammal vinni, folyamatosan spórolni próbálok a hellyel :'D De egész sok minden nálam is van... A késen meg már meg se lepődök, nálunk nagyjából mindennapos, különben mégis mivel lehetne a kolbászt felszeletelni? :'D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, a helyhiány nálam is gyakran fennáll. :D

      Törlés
  6. ilyeneket én is szoktam,meg persze betétet.

    VálaszTörlés

Kérlek írd le a véleményed kommentben, ha megteszed, nagyon szépen meg fogom köszönni, hogy időt szántál rá! További szép napot! :)