vasárnap, november 01, 2015

BLOGWEEN | Halott menyasszony (DIY smink)


Sziasztok! Tudom, tavaly sok halloween-es posztunk volt, sajnos idén csak erre az egyre jutott idő - de nem akartam kihagyni. Timit (a csodás modellemet) már ismeritek, vele készítettük a sugar skull sminket. Én idén is cicának festettem magam, hasonlóan mint legutóbb. A mai posztban a híres animációs film, a Halott menyasszony sminkjét készítjük el (mondhatni próbálkozunk vele)...



A kezdés egy lesápított alapozással indul. Javaslom, hogy ehhez fehér púdert, vagy hintőpont használjatok. Mi utólag jöttünk rá, hogy az arcfesték és a sűrű alapozó nem jó barátok (mert összekeverednek és nem lesz egységes a végeredmény). 


Ezután jön a "fehérítés". A halott menyasszony igazából világoskék, de mivel nem kaptam olyan színű arcfestéket, fehéret használtunk. Ezt később kiegészítettük egy kis fehér szemhéjpúderrel, hogy egységes legyen. 


A világoskék színhatást is egy személypúder okozza. Hagyjuk ki a szemkörnyéket, a szemöldök főlé, illetve az orr mellett és a szemek alatt körben alkalmaztunk lila szemhéjpúdert, mint mélyítést. A szemkörnyék fehér marad.



A szemek következnek. Elsőként a szemöldököt rajzoltam meg, majd a körvonalakat, a szempillákat és a szemgolyókat. (Miközben rajzolgattok, vigyázzatok, hogy a világoskék alap ne kenődjön el a kezetek nyomán.) A fekete vonalakat egy vastag szemceruzával húztuk meg, illetve az orr háromszögei is azzal készültek. Később meg lehet erősíteni fekete szemhéjpúderrel. Ha lehetőségetek van rá, mindenképp fessétek ki a szempillákat fehérrel.


 A szájra egy élénk rózsaszín Baby lips került, és ezzel elkészült a Halott menyasszonyunk! Kellemes halloween-t!




Nos, hogy tetszik? Személy szerint nekem nagyon bejön, és ahogy láttam, Timinek is tetszett. Ti minek festettétek ki magatokat? Voltatok bulizni? Jól éreztétek magatokat? Ha kíváncsiak vagytok a saját sminkemre, látogassatok el az instagramomra, vagy a Facebook oldalunkra!

Ölelés,
Gabi.


     

4 megjegyzés:

  1. Nekem volt lehetőségem két barátnőmmel, s az egyiknek pasijával, s annak barájával tölteni a tegnapot. Én bohóc arcfestéket kaptam magamra, amit sokszor újra kellett rajzolnom, mert rájöttem nagyon sokszor viszket az orrom. (:D) vagy az álam. De ott előbukkant egy szép csontváz lány, egy porcelán lányka, s tudtommal két Joker. (na, jó a kettőben nem vagyok biztos, az egyik lehet, hogy Frankeinstein szörnye volt) Maga a program jó volt, hajnali fél hatkor dőltünk ki, s háromnegyed tízkor felkeltem. Egy kicsit fáradt voltam a nap folyamán, de igazából ma annál kellemesebb lesz az alvás. Valahogy úgy kell befejezni a szünetet, hogy meg kell értened azt a tantárgyat, amit nem értesz, s átnèzni azokat a fontos anyagokat, amik neked szükségesek a következő hétre, mert igen. Újra tudni fogom, hogy milyen napok lesznek, s hányadika. (:D)
    Remélem jól telt a szünet neked is! (: ♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én egy buliba mentem barátnőimmel :D Nagyon jó volt és örülök, hogy neked is jól telt a napod, illetve a szüneted ^^

      Törlés
  2. Hű, ez csodás lett! Én Annabelle baba voltam, de blogolásilag (van ilyen szó? :D ) főként a körmeimre fektettem a hangsúlyt. Ha van kedved nézz be hozzám: http://ll-beauty.blogspot.com
    Nagyon tetszik a blogod! :)

    VálaszTörlés

Kérlek írd le a véleményed kommentben, ha megteszed, nagyon szépen meg fogom köszönni, hogy időt szántál rá! További szép napot! :)