kedd, december 22, 2015

BLOGMAS | DIY festett pohár


Sziasztok! Egy újabb ajándékötlettel jövök - talán még éppen időben. Ezt Lauránál láttam, ezért nem is papolnék róla sokat, mert ő tökéletesen leírta az elkészítés menetét. Lényegében, csak azért osztom meg, hogy lássátok - többféle poháron is működik, nem muszáj bögrének lennie. (A borospohár természetesen belsős poén, egy barátnőmnek készítettem ajándékba.)



A módszer ugyanaz, mint korábban linkelt bloggertársamnál, de ennél a vékony üvegnél figyelj arra, hogy ne legyen túl forró a víz - különben fennáll a törésveszély. Aztán mehet a vízbe egy csepp körömlakk, majd egy rövid eloszlatás után a pohár. Javaslom, hogy az alját fessétek le, mert ott vastagabb és kevesebb az esélye, hogy a hőmérséklet különbség megrepeszti. 


Alapos száradás - egy óra minimum - után használható/csomagolható. Ideális ajándék minden korosztálynak, barátoknak, barátnőknek, családtagoknak is. 


Köszönöm, hogy velem voltatok, kellemes karácsonyi készülődést kívánok! ♥

Ölelés,
Gabi.


     

4 megjegyzés:

Kérlek írd le a véleményed kommentben, ha megteszed, nagyon szépen meg fogom köszönni, hogy időt szántál rá! További szép napot! :)